eenvoudig
10 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Bladerdeeghapjes met brie en abrikozenjam

Bladerdeeghapjes met brie en abrikozenjam

ingrediënten


10 min
2 eetlepels abrikozenjam

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes brie

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

2 plakjes bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Snijd de plakjes bladerdeeg in 4 vierkanten (totaal 8). Kerf met de botte kant van een mes randen aan de zijkanten van het bladerdeeg en bestrijk deze met losgeklopt eigeel.
  • 3 Prik met een vork gaatjes in het midden van het deeg en leg plakken brie erop. Bestrooi met wat gedroogde tijm en bak in de oven in circa 15 minuten knapperig.
  • 4 Schep een klein beetje abrikozenjam op de briehapjes en serveer direct.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté