gemiddeld
15 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Bladerdeeghapjes met tomaat en chorizocrumble

Bladerdeeghapjes met tomaat en chorizocrumble

ingrediënten


bestellen
15 min
1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

2 plakjes bladerdeeg

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
8 cherry-/kerstomaatjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 10.80
8 takjes tijm

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
75 gram chorizo

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.09

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Snijd de plakjes bladerdeeg in 4 vierkanten (totaal 8). Kerf met de botte kant van een mes randen aan de zijkanten van het bladerdeeg en bestrijk deze met losgeklopt eigeel. Prik met een vork gaatjes in het midden van het deeg.
  • 3 Snijd de tomaatjes in plakjes en verdeel de tomaatjes over het bladerdeeg. Leg een takje tijm erop. Bak het bladerdeeg in de oven in circa 15 minuten goudbruin en knapperig.
  • 4 Snijd de chorizo in blokjes en bak deze krokant in een droge koekenpan. Verkruimel de chorizo in een keukenmachine tot een crumble. Neem de bladerdeegvierkantjes met tomaat uit de oven en bestrooi met de crumble.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram