4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, voorgerecht
recepten Bladerdeegtaartje met spek en appel

Bladerdeegtaartje met spek en appel

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel stroop

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

100 gram ontbijtspek

dit product is niet beschikbaar

2 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

2 appels

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 rol bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

9 plakjes diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Vorm van de plakjes deeg een vierkant op de bakplaat of rol het verse bladerdeeg, inclusief bakpapier, uit op de bakplaat. Druk de randen goed aan en bestrijk het deeg met een deel van het ei.
  • 3 Verdeel de plakken appel over het deeg en bestrooi met de tijmblaadjes en een beetje peper.
  • 4 Verdeel het spek erover en bak de taart in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin. Laat een beetje afkoelen en bedruppel de taart met de honing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 485 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 47 gram
eiwit 11 gram