4 personen
gemiddeld
10 min.
voorgerecht
home recepten Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

ingrediënten


10 min
4 personen
1 gekookte biet

dit product is niet beschikbaar

2 takjes verse tijm

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

2 peren

dit product is niet beschikbaar

200 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en verdeel de kaas erover.
  • 2 Snijd de peren in partjes en leg ze in een waaier over de kaas.
  • 3 Klop de eieren los met de room, wat zout en versgemalen peper en giet dit over de peren.
  • 4 Bestrooi royaal met tijmblaadjes en steek de schijfjes biet tussen de peren. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 570 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 12 gram