eenvoudig
15 min.
tussendoortje
home recepten Bladerdeegtaartjes met pesto, tomaat en mozzarella

Bladerdeegtaartjes met pesto, tomaat en mozzarella

ingrediënten


15 min
4 trostomaten

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

2 bollen mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 potje Pesto alla Genovese
8 plakjes diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°C.
  • 2 Steek rondjes uit het bladerdeeg met een kommetje dat bijna net zo groot is als de plakjes. Leg op de bakplaat. Besmeer de rondjes met de pesto. Beleg elk taartje met 1 plak mozzarella in het midden en leg er dakpansgewijs om en om 3 plakjes courgette en tomaat op.
  • 3 Bak de taartjes in ca. 20 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 297 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 9 gram