6 personen
eenvoudig
5 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Bleekselderijstengels met kruidenzout

Bleekselderijstengels met kruidenzout

ingrediënten


5 min
6 personen
12 radijsjes

dit product is niet beschikbaar

6 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sesamzaad
50 gram grof zeezout

dit product is niet beschikbaar

1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 handje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Maak de peterselie met de basilicum (blad en steeltjes)fijn in de keukenmachine. Meng met het zout en het sesamzaad.
  • 2 Was de bleekselderijstengels en de radijsjes. Snijd de stengels in stukken en serveer met het kruidenzout.

bereidingstip

Naast de stengels kun je ook het blad van de bleekselderij opeten. Gooi die blaadjes als ze er nog goed uitzien dus niet weg. Gebruik dit selderijblad bijvoorbeeld om een soep of saus wat extra smaak te geven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram