4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Bloemkool-broccolischotel met brie

Bloemkool-broccolischotel met brie

ingrediënten


35 min
4 personen
250 gram brie

dit product is niet beschikbaar

75 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

75 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

300 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

500 gram bloemkolen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar

400 gram macaroni

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Kook de pasta beetgaar met zout. Giet af, laat goed uitlekken en schep de pasta in een ingevette ovenschaal. Sprenkel er olijfolie over en maal er een beetje peper over.
  • 3 Kook intussen de roosjes bloemkool en broccoli 4 minuten, giet ze af en laat goed uitlekken.
  • 4 Verdeel de bloemkool, broccoli en noten over de pasta. Leg de plakjes brie erop en zet het gerecht 20 minuten (of tot de brie gesmolten is) in het midden van de oven. Serveer de schotel bestrooid met een beetje peper.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 785 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté