4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Bloemkool met amandelen en blauwe kaas

Bloemkool met amandelen en blauwe kaas

ingrediënten


20 min
4 personen
100 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

100 gram blauwe kazen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar

1 bloemkool

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de bloemkool in 8-10 minuten beetgaar in water met zout. Laat uitlekken. Schep de roosjes in een schaal en houd warm.
  • 2 Rooster intussen het amandelschaafsel goudbruin in een droge, hete koekenpan. Smelt de blauwe kaas in de room en giet deze saus over de bloemkool.
  • 3 Bestrooi met de amandelen en maal nog wat peper erover.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken, gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel. Deze is herkenbaar aan het Vegetarisch Keurmerk. Kun je deze niet vinden? Kies dan een alternatief.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram