4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Bloemkool-tabouleh met gegrilde witvis

Bloemkool-tabouleh met gegrilde witvis

ingrediënten


20 min
4 personen
2 theelepels komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

4 witvisfilets

dit product is niet beschikbaar

200 gram feta

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 bosje munt

dit product is niet beschikbaar

1 bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bloemkool

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Maal de bloemkool in de keukenmachine tot fijne korrels. Klop een dressing van 3 eetlepels olijfolie en het citroensap en meng door de bloemkool.
  • 2 Voeg de tomaatjes, peterselie, munt, bosui en feta toe en breng op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan.
  • 3 Bestrijk de vis met de rest van de olijfolie en bestrooi met de komijn. Gril de vis in circa 6 minuten aan beide kanten gaar. Serveer met de bloemkool.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 29 gram