4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, bijgerecht
home recepten Bloemkooltabouleh met surimi

Bloemkooltabouleh met surimi

ingrediënten


20 min
4 personen
scheutje hete pepersaus

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 gember

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

250 gram surimi

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

bosje munt

dit product is niet beschikbaar

1 bloemkool

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rasp de bloemkoolroosjes grof.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 3 Schep de munt, koriander, bosui, paprika en surimi door de bloemkool.
  • 4 Meng de dressing erdoorheen.

bereidingstip

Vervang de surimi door tonijn of zalm uit blik


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 350 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 11 gram