4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Boerenomelet met camembert

Boerenomelet met camembert

ingrediënten


25 min
4 personen
4 sneeën volkorenbrood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

250 gram camemberts

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels bouillon

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels water

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

2 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

7 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

7 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de ui, paprika en courgette 5 minuten.
  • 2 Schep de tomatenblokjes met zout en peper erdoor en bak nog 2 minuten. Houd het groentemengsel even warm.
  • 3 Klop de eieren met het water of de bouillon en zout en peper los. Bak in de rest van de olie vier omeletten. Verdeel ze over 4 warme borden.
  • 4 Schep op de helft van iedere omelet wat van het groentemengsel en verdeel de camembert erover.
  • 5 Vouw de omelet over de vulling. Strooi er peterselie over.
  • 6 Lekker met volkorenbrood.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 655 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 37 gram