4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, brunch, ontbijt
home recepten Bolletjes met cranberry-abrikozenchutney en geitenkaas

Bolletjes met cranberry-abrikozenchutney en geitenkaas

ingrediënten


20 min
4 personen
theelepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels abrikozenjam

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel blanke rozijn
pot cranberrycompote

dit product is niet beschikbaar

8 partybroodjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Snijd dunne kapjes van de broodbolletjes en hol de bolletjes uit.
  • 2 Meng de cranberrycompote met de rozijnen, jam en een snufje peper. Schep in ieder bolletje een flinke lepel van deze chutney en leg daarop een plakje geitenkaas.
  • 3 Verdeel een beetje honing en tijm erover. Gratineer de bolletjes niet te dicht onder de ovengrill tot de kaas licht verkleurd is.

bereidingstip

Vervang de geitenkaas in dit recept door brie of camembert. . Neem ook eens sinaasappelmarmelade in plaats van abrikozenjam.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 215 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 7 gram