4 personen
gemiddeld
20 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Bonbon van pure chocolade en granaatappel

Bonbon van pure chocolade en granaatappel

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram granaatappelpitjes

dit product is niet beschikbaar

kaneelpoeder
150 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

25 gram amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakpapier

  • 1 Rooster het amandel­schaafsel goudbruin in een droge, hete koekenpan. Houd apart. Verwarm de chocolade au bain-­marie met een snuf kaneel, tot bijna alle klontjes zijn gesmolten. Neem de schaal van de pan en klop met een garde de laatste klontjes glad.
  • 2 Laat al roerend de choco­ lade iets afkoelen en schep dan het amandelschaafsel erdoor. Maak met 2 lepels 12 kleine bergjes op het bakpapier. Verdeel de granaatappelpitjes erover, druk ze een beetje aan en laat helemaal afkoelen. Lekker met een espresso.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 265 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 4 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst