- 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de bloemkool en knolselderij met de oregano en paprikapoeder en verdeel over een bakplaat. Bestrooi met zout en peper en besprenkel met de helft van de olijfolie. Rooster circa 25 minuten in het midden van de oven. Schep de laatste 10 minuten de kidneybonen erdoor.
- 2 Verdeel de rucola over 4 borden. Besprenkel de avocado met 2 eetlepels citroensap. Meng de rest van het citroensap en de overige olijfolie met de honing en mosterd tot een dressing.
- 3 Verdeel het groentemengsel over de rucola. Leg de avocado erop, bestrooi met de feta en giet de dressing erover. Bestrooi met de bosui.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.