4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Bonensalade met gegrilde vis

Bonensalade met gegrilde vis

ingrediënten


25 min
4 personen
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 bosje verse basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 bosje verse munt

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

4 kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

200 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

200 gram tuinbonen

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriestuinbonen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Maal de ingrediënten voor de dressing in een keukenmachine glad. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Kook de tuinbonen, sperziebonen en doperwten circa 3 minuten. Giet af en spoel kort onder koud water.
  • 3 Meng 3/4 van de dressing door de groenten.
  • 4 Verhit een grillpan op een hoge stand en gril hierin de vis in 3-4 minuten aan beide kanten gaar.
  • 5 Serveer de vis met de bonensalade en besprenkel met de overige dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté