4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht, hoofdgerecht
home recepten Bonte pastasalade

Bonte pastasalade

ingrediënten


25 min
4 personen
2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

10 gram bieslook

dit product is niet beschikbaar

4 tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 grannysmithappels

dit product is niet beschikbaar

200 gram salami

dit product is niet beschikbaar

150 gram serranoham

dit product is niet beschikbaar

150 gram emmentaler kaas

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel af onder koud water. Laat uitlekken.
  • 2 Snijd intussen de kaas, ham en salami in reepjes. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Snijd de tomaten in partjes. Snijd of knip de bieslook fijn.
  • 3 Meng de ketchup, olie, het citroensap en de bieslook tot een dressing en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de kaas, ham, salami, appel en tomaat door de pasta. Schep de dressing erdoor.

bereidingstip

Vervang 2 el ketchup door rode of groene pesto.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 760 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 74 gram
eiwit 32 gram