4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, voorgerecht
home recepten Boontjessalade met rosbief en kokosdressing

Boontjessalade met rosbief en kokosdressing

ingrediënten


30 min
4 personen
125 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel chilisaus

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

50 gram alfalfa

dit product is niet beschikbaar

50 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

200 gram rosbief

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel koriander

dit product is niet beschikbaar

75 gram gemengde bladsla

dit product is niet beschikbaar

400 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over.
  • 2 Verdeel de sla over borden. Meng de sperziebonen met de koriander, rosbief, rode ui en taugé.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de dressing en giet deze over de salade. Bestrooi de salade met ei en bosui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 19 gram