4 personen
eenvoudig
40 min.
tussendoortje
home recepten Bosbessenlimonade met bubbels

Bosbessenlimonade met bubbels

ingrediënten


40 min
4 personen
1 liter mineraalwater met koolzuur
4 ijsblokjes

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

100 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

150 gram diepvriesbosvruchten
150 gram bosbessen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de (diepvries)bosbessen met de suiker en 200 ml water 5-8 minuten op een lage stand tot de suiker is gesmolten en de bessen zijn geknapt.
  • 2 Zeef deze siroop boven een kom en druk met een lepel de bessen goed uit. Verwijder de pulp uit de zeef en giet het citroensap door de zeef bij de siroop. Roer door en laat minimaal 30 minuten afkoelen.
  • 3 Verdeel de siroop over 4 glazen, voeg de ijsblokjes toe en schenk steeds 250 ml koolzuurhoudend mineraalwater erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté