4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Bosuiburger met augurk en mosterdsaus

Bosuiburger met augurk en mosterdsaus

ingrediënten


20 min
4 personen
4 augurken
1 theelepel honing
1 eetlepel mosterd
100 milliliter halvanaise
100 milliliter mayonaise
veldsla
fijne bladsla
4 hamburgerbroodjes
2 eetlepels vloeibaar bakproduct
2 eetlepels arachideolie
1 eidooier
1 teentje knoflook
2 lente-/bosuitjes
400 gram rundergehakt

  • 1 Meng het gehakt met bosui, knoflook, eidooier, zout en peper en vorm er 4 burgers van.
  • 2 Rooster of bak de burgers 5 minuten per kant in de olie.
  • 3 Meng de mayonaise met de mosterd en honing.
  • 4 Beleg de broodjes eventueel met sla en leg daarop de burger met de mosterdsaus en augurk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 595 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 29 gram
eiwit 25 gram
recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier