4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Bosvruchten "Frizzante"

Bosvruchten "Frizzante"

ingrediënten


20 min
4 personen
citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

verse munt

dit product is niet beschikbaar

4 bollen vanilleroomijs
250 gram diepvriesbosvruchten
250 gram aardbeien

dit product is niet beschikbaar

370 gram bosvruchtenjam

dit product is niet beschikbaar

750 milliliter crevino wit

dit product is niet beschikbaar

750 milliliter crevino rosé

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 diepe borden

4 cocktailglazen

  • 1 Meng 100 ml crevino rosé of wit door de bosvruchtenjam tot een coulis.
  • 2 Maak de aardbeien schoon en leg 4 aardbeien met kroontjes apart.
  • 3 Verdeel de coulis als een spiegeltje over de diepe borden. Schik daarop de bosvruchten met de aardbeien. Maal een vleugje peper over de vruchten. Leg er een bol ijs bij en garneer met munt of citroen.
  • 4 Leg in ieder cocktailglas een aardbei of snijd de aardbei in en steek deze aan de glasrand.
  • 5 Schenk de crevino in de glazen en serveer deze bij het dessert.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté