springvorm
bakpapier
staafmixer
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
springvorm
bakpapier
staafmixer
bereiden
bereidingstip
Maak zelf de meringuetoetjes. Verwarm de oven voor op 100ºC. Klop 3 eiwitten (ca. 100 gram) in een schone, vetvrije kom stijf. Schep er beetje bij beetje 100 gram fijne suiker bij, blijf kloppen tot de suiker is opgelost. Spatel 75 gram poedersuiker erdoor. Schep alles in een spuitzak met kartelvormige spuitmond en spuit toefjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat circa 1 uur drogen in het midden van de oven. Je gebruikt niet alle meringuetoefjes voor de topping van deze taart. Bewaar de rest van de toefjes in een afgesloten trommel, dan zijn ze nog een week houdbaar.. Lekker met wat geschaafde pure chocolade door het vanille-ijs.. BEN JIJ EEN KERSTBAL? Maak de bodem met behulp van 1 pakket bakmix voor brownies. Gebruik hiervoor een ingevette springvorm van 18 cm ø en bekleed deze met bakpapier. Bak de brownie 15 minuten korter dan volgens de aanwijzingen op de verpakking voor een smeuïg resultaat. Laat afkoelen. Neem 1 liter slagroomijs, vanille-ijs of bosvruchtenroomijs uit de diepvries en laat 15 minuten staan. Schep het ijs in de taartvorm op de brownie en strijk glad. Zet in de diepvries en laat minimaal 1 uur vriezen. Garneer de taart met (diepvries)bosvruchten, gebroken meringuekransjes en eventueel macarons. . BEN JIJ EEN SLINGER? Maak de browniebodem volgens het recept en laat afkoelen. Neem 500 ml slagroom- of vanille-ijs uit de diepvries en laat 15 minuten staan. Schep het ijs in de taartvorm op de browniebodem en strijk glad. Zet terug in de diepvries. Neem intussen 500 ml bosvruchtenroomijs uit de diepvries en laat ook 15 minuten staan. Schep het bosvruchtenijs in de taartvorm op het slagroomijs en strijk glad. Plaats terug in de diepvries en laat minimaal 1 uur vriezen. Garneer de taart met (diepvries)bosvruchten, gebroken meringuekransjes of meringuetoefjes volgens het recept en macarons. Tip: met slagroomijs is de kleur van het ijs witter dan met vanille-ijs.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 675 kcal |
vet | 41 gram |
verzadigd vet | 26 gram |
koolhydraten | 64 gram |
eiwit | 11 gram |
WEB01-SPAR-PU