4 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Bosvruchten met vanillemascarpone en gluhweingranite

Bosvruchten met vanillemascarpone en gluhweingranite

ingrediënten


25 min
4 personen
250 milliliter rode wijn

dit product is niet beschikbaar

1 kaneelstokje

dit product is niet beschikbaar

4 kruidnagels

dit product is niet beschikbaar

1 laurierblaadje

dit product is niet beschikbaar

1 sinaasappel

dit product is niet beschikbaar

150 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

125 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

1 vanillestokje

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sinaasappellikeur
1 eetlepel port

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bosvruchtenjam

dit product is niet beschikbaar

300 gram diepvriesbosvruchten

  • 1 Meng de bosvruchten met de jam en port of sinaasappellikeur en verdeel over 4 glazen.
  • 2 Zet de glazen met het fruit even in de diepvries zodat ze goed koud zijn.
  • 3 Schraap het merg uit het vanillestokje. Meng de mascarpone met het vanillemerg en citroensap.
  • 4 Verdeel de mascarpone over het fruit en vul de glazen af met de glühweingranité.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 3 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté