1 personen
lunch, brunch, ontbijt
recepten boterham avocado met ei

boterham avocado met ei

ingrediënten


1 personen
1 snufje peper
1 snufje zout
1 theelepel olijfolie
1 stuks lente uitje
2 theelepels grove mosterd
1 handje radijsjes
1 middelgroot ei
1 eetrijpe avocado
2 sneetjes rustiek desembrood

  • 1 Halveer de avocado en prak de twee helften fijn in een kom.
  • 2 Verdeel dit mengsel over twee boterhammen. Kook een ei en snijd deze in plakjes. Verdeel plakjes gelijkmatig over de boterhammen.
  • 3 Snijd een radijsje in dunne plakjes en verdeel deze over deze gelijkmatig over de boterhammen.
  • 4 Meng wat mosterd met een beetje olijfolie en verdeel dit voorzichtig over de boterhammen.
  • 5 Snijd een lente uitje in fijne ringen en garneer hiermee de boterhammen.
  • 6 Naar smaak zout en peper toevoegen.