4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Bread & butter pudding met kokosmelk

Bread & butter pudding met kokosmelk

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt nootmuskaatpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rietsuiker

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

200 gram rozijnenbroden

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Halveer de sneetjes rozijnenbrood en besmeer ze dik met de boter. Leg de sneetjes brood dakpansgewijs in de ovenschaal.
  • 2 Klop de eieren goed los met de kokosmelk, suiker en specerijen. Giet het eimengsel gelijkmatig over het brood en laat circa 15 minuten staan.
  • 3 Verwarm intussen de oven voor op 180ºC. Bestrooi de pudding met de kokos en bak in het midden van de oven in 30-40 minuten goudbruin en gaar.
  • 4 Laat de pudding een beetje afkoelen en serveer met lobbig geslagen room.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 8 gram