4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, ontbijt
home recepten Breakfast burrito’s met zoete aardappel

Breakfast burrito’s met zoete aardappel

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

3 takjes koriander

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

200 gram zwarte bonen

dit product is niet beschikbaar

4 grote tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

100 gram zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de olijfolie met komijnpoeder en roer dit door de aardappelblokjes. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel over de bakplaat en bak in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Keer halverwege.
  • 2 Beleg de tortilla’s in het midden met wat aardappelblokjes, bonen, tomaat, koriander, bosui en de kaas.
  • 3 Vouw de tortilla’s dicht en bestrijk ze rondom met de olie. Bak de tortilla’s rondom goudbruin in een droge, hete koekenpan. Snijd voor het serveren doormidden.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 540 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 67 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate