eenvoudig
20 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Breekchocolade met pistache, cranberry's en roze peper

Breekchocolade met pistache, cranberry's en roze peper

ingrediënten


20 min
4 eetlepels witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel roze peperkorrels
3 eetlepels gedroogde cranberry's

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

300 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Smelt 200 gram pure chocolade au bain-marie. Neem van de warmtebron en roer langzaam de overige pure chocolade erdoor tot een egaal geheel. Giet de chocolade op de bakplaat.
  • 2 Bestrooi met de pistachenoten, cranberry’s, peperkorrels en witte chocolade en zet in de koelkast.
  • 3 Neem zodra de chocolade helemaal hard is uit de koelkast en breek in circa 6 stukken. Lekker bij de koffie.

bereidingstip

Kun je geen roze peper vinden? Laat deze dan gewoon weg in dit recept.

wijnadvies

Castillo de las Almenas en tawny port van Sea Lord.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 335 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels