4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Broccoli uit de oven met pindasaus

Broccoli uit de oven met pindasaus

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel witte balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sambal badjak

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pindakaas met stukjes noot

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel wokolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de broccoliroosjes om met de oliën en wat zout. Spreid uit op de bakplaat en rooster de broccoli in het midden van de oven in 15-20 minuten en beetgaar. Let op dat de roosjes niet verbranden.
  • 2 Roer intussen de ingrediënten voor de pindasaus los en breng eventueel op smaak met extra sambal of azijn.
  • 3 Schep de broccoli op een schaal en bestrooi met het sesamzaad. Serveer met de pindasaus.
  • 4 Lekker bij saté van kip of varkensvlees.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip