4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht, bijgerecht, hoofdgerecht
home recepten Brochette van varkenshaas

Brochette van varkenshaas

ingrediënten


20 min
4 personen
1 snufje cayennepeper

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt nootmuskaatpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt gemberpoeder (djahé)

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bladpeterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

300 gram varkenshaas

benodigdheden

8 spiesen

  • 1 Rijg de vleesblokjes met een beetje ruimte ertussen aan de spiesen.
  • 2 Verwarm een grillpan of ovengrill en rooster de varkenshaas 10-12 minuten tot deze gaar is. Draai ze af en toe om en bestrijk ze met de marinade.
  • 3 Serveer ze bestrooid met de rest van de peterselie.

wijnadvies

Wit of rosé graag! Chardonnay van Danie de Wet, Qué Mas en Viña Maipo. En wat rosé betreft doet u met de huiswijn, Hoop Huis of Berg Schaduw een smakelijke keuze.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 155 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 17 gram