4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, bijgerecht
recepten Broodomelet met knoflook en tuinkruiden

Broodomelet met knoflook en tuinkruiden

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels gedroogde Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar

300 gram wit brood
3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de olijfolie met de knoflook op lage stand tot de knoflook licht verkleurt. Schep de knoflook uit de olie.
  • 2 Bak de broodblokjes in de olie op middelhoge stand lichtbruin.
  • 3 Klop de eieren los met zout, peper en de kruiden en voeg de knoflook en broodblokjes toe. Giet alles in dezelfde pan en laat op middelhoge stand een paar minuten stollen.
  • 4 Draai de omelet om met behulp van een deksel of bord en laat aan de andere kant nog enkele minuten lichtbruin bakken.
  • 5 Lekker met een tomatensaus of een salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 370 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip