eenvoudig
15 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Broodrondjes met gevuld ei

Broodrondjes met gevuld ei

ingrediënten


15 min
1 eetlepel zure room

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

4 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Rooster het brood en steek er met een groot glas cirkels uit. Besmeer de toastjes met boter.
  • 2 Kook de eieren hard en pel ze. Snijd de eieren horizontaal door en haal de dooiers eruit.
  • 3 Roer de eidooiers los met de zure room en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Vul beide eierhelften met het mengsel en zet ze tegen elkaar aan.
  • 5 Verpak stevig in vershoudfolie en laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
  • 6 Snijd de eieren in dikke plakken en verdeel ze over de toast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram