gemiddeld
20 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Broodrondjes met omeletrolletjes

Broodrondjes met omeletrolletjes

ingrediënten


20 min
2 eetlepels hazelnoten
50 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels slagroom

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels melk

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

4 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster het brood en steek er met een groot glas cirkels uit. Besmeer de toastjes met boter.
  • 2 Kluts de eieren met de melk los en bak er op een lage stand in wat boter een dikke omelet van.
  • 3 Bestrijk de omelet met de honing en bestrooi met de geitenkaas en hazelnoten.
  • 4 Rol stevig op en laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 5 Snijd in plakken en verdeel het ei over de toast.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram