8 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, brunch
home recepten Brunchplank

Brunchplank

ingrediënten


15 min
8 personen
4 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

1 slatrio
4 trostomaten

dit product is niet beschikbaar

200 gram bietensalade
1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

6 plakken oude kaas
200 gram achterhammen

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

8 sesambolletjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

grote borrelplank

  • 1 Bak de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verdeel intussen alle overige ingrediënten, op de boter, eieren en 1 eetl. bieslook na, in componenten over een grote borrel- of broodplank.
  • 3 Verhit de boter in een koekenpan. Breek de eieren in de pan en roer rustig door, tot het ei net gestold is. Roer er 1 eetl. bieslook door en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Snijd de bagels open en leg met het roerei op de plank. Beleg de bagels naar wens met bijvoorbeeld roomkaas, zalm, komkommer, bietensalade en rode ui. Of beleg een bagel met ham, kaas, tomaat, sla, roerei en ketchup.

bereidingstip

Vul de brunchplank verder aan met plakjes avocado, plakjes radijs, uitgebakken gerookt ontbijtspek en gerookte kipfiletplakjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 567 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 31 gram