8 personen
eenvoudig
5 min.
lunch, klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Bruschetta met koriander-aioli en makreel

Bruschetta met koriander-aioli en makreel

ingrediënten


5 min
8 personen
2 gerookte makreelfilets
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 afbakstokbroden

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter mayonaise
rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Maal het grootste deel van de koriander met de knoflook, peper en mayonaise in de keukenmachine fijn tot een groene gladde saus.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de stokbroodjes in de lengte door en in gelijke stukken. Bestrijk de snijvlakken met olie. Bak het brood met de snijvlakken naar boven in circa 10 minuten goudbruin. Laat even afkoelen tot lauwwarm.
  • 3 Bestrijk het brood royaal met de saus en verdeel de makreel erover. Serveer op een platte schaal, bestrooid met verse koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 370 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 10 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté