voor 10:00 besteld vandaag in huis

1 personen
voorgerecht
recepten Bruschetta met paddenstoelen en mozzarella

Bruschetta met paddenstoelen en mozzarella

ingredi├źnten

2 eetlepels olijfolie

160 gram gemengde paddenstoelen (schoongemaakt en grof gehakt)

1 teentje knoflook (gehakt)

1 halve theelepel oregano

1 eetlepel witte wijnazijn

1 eetlepel peterselie (fijngehakt)

1 half brood ciabatta (in 4 sneetjes)

1 bol mozzarella (in plakjes)


  • 1 Verhit de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen circa 10 minuten op hoge stand tot ze gekleurd zijn.
  • 2 Voeg de knoflook en oregano toe en bak 1 minuut mee.
  • 3 Voeg de azijn toe en warm kort mee.
  • 4 Neem de pan van de warmtebron en voeg de peterselie toe.
  • 5 Rooster de sneetjes ciabatta.
  • 6 Leg de plakjes mozzarella op de bruschetta en verdeel de warme paddenstoelen erover.

bereidingstip

Lekker als borrelhapje bij een glas La Colombara Lambrusco.

recall Wahid Vleeswaren bekijk hier