1 personen
voorgerecht
home recepten Bruschetta met paddenstoelen en mozzarella

Bruschetta met paddenstoelen en mozzarella

ingrediënten


1 personen
1 bol mozzarella (in plakjes)
1 half brood ciabatta (in 4 sneetjes)
1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
1 eetlepel witte wijnazijn
1 halve theelepel oregano
1 teentje knoflook (gehakt)
160 gram gemengde paddenstoelen (schoongemaakt en grof gehakt)
2 eetlepels olijfolie

  • 1 Verhit de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen circa 10 minuten op hoge stand tot ze gekleurd zijn.
  • 2 Voeg de knoflook en oregano toe en bak 1 minuut mee.
  • 3 Voeg de azijn toe en warm kort mee.
  • 4 Neem de pan van de warmtebron en voeg de peterselie toe.
  • 5 Rooster de sneetjes ciabatta.
  • 6 Leg de plakjes mozzarella op de bruschetta en verdeel de warme paddenstoelen erover.

bereidingstip

Lekker als borrelhapje bij een glas La Colombara Lambrusco.

Terugroepactie | Kips Vega Paté