8 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Budin de pan met banaan en kokos

Budin de pan met banaan en kokos

ingrediënten


20 min
8 personen
3 bananen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

150 gram rozijnen

dit product is niet beschikbaar

450 gram oud witbrood
1 blik kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

2 blikken gecondenseerde melk

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

cakevorm

tulbandvorm

ovenschaal

braadslede

  • 1 Klop de eieren los. Voeg de gecondenseerde melk toe en klop glad. Voeg de kokosmelk toe.
  • 2 Voeg het brood toe en laat even weken. Kneed het mengsel goed door en laat 10 minuten staan.
  • 3 Voeg de rozijnen en kaneel toe en roer vervolgens nogmaals door. Verwarm de oven voor op 175ºC.
  • 4 Voeg de bananen toe en roer kort door, zodat de banaan niet te veel plet. Schep het mengsel in de vorm.
  • 5 Zet de cakevorm in de ovenschaal en giet water in de schaal tot halverwege de cakevorm. Bak de brood­ pudding zo au bain-marie circa 75 minuten in de oven.
  • 6 Laat iets afkoelen. Keer de broodpudding om uit de vorm en snijd in plakken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 725 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 110 gram
eiwit 19 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté