4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht

Bun cha

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels srirachasaus

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

1 krop romainesla
150 gram wortelreepjes

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

200 gram mihoen

dit product is niet beschikbaar

bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel suiker

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

400 gram varkensfilets

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng 2 eetlepels vissaus met de honing en 1 teentje knoflook. Roer het vlees erdoor en laat even staan.
  • 2 Maak een dressing van de overige vissaus, limoenrasp, -sap, suiker, overige knoflook, rode peper, koriander en 3 eetlepels water.
  • 3 Verhit een droge koekenpan en bak hierin het vlees in circa 8 minuten goudbruin en licht knapperig. Bereid de mihoen en spoel af met koud water.
  • 4 Verdeel de mihoen over kommen. Leg wat komkommer, wortel, sla en vlees erop. Maak af met de dressing, gebakken uitjes en srirachasaus naar smaak.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 395 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 55 gram
eiwit 27 gram