4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
recepten Caribische kaasfondue

Caribische kaasfondue

ingrediënten


30 min
4 personen
banaan

dit product is niet beschikbaar

krabstick
mango

dit product is niet beschikbaar

rode puntpaprika

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

verse ananas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel aardappelzetmeel

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel maizena

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel tabasco
2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

400 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

400 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

400 gram jonge kaas

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter droge witte wijn

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter rosé

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

fonduepan

rechaud

  • 1 Verhit de rosé in een zware pan tegen de kook aan.
  • 2 Voeg de kaas al roerend in gedeelten toe tot de kaas gesmolten is.
  • 3 Roer de knoflook, tabasco en lente-/bosui erdoor.
  • 4 Bind de fondue met aangelengde maizena en serveer met de ingrediënten om te dopen erbij.

bereidingstip

Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1000 kcal
vet 63 gram
verzadigd vet 39 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 50 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté