4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
home recepten Carpaccio van rosbief

Carpaccio van rosbief

ingrediënten


20 min
4 personen
1 bakje tuinkers

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

200 gram rosbief

dit product is niet beschikbaar

krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels extra vergine olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de pijnboompitten in een koekenpan in enkele druppels olijfolie lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  • 2 Verdeel de sla over de borden. Leg er de plakjes rosbief bovenop. Besprenkel met olijfolie en citroensap.
  • 3 Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers.

wijnadvies

Verrassend lekker en een tikkeltje gedurfd: een fino sherry uit een normaal wijnglas! Ook lekker met een pittig Vlaams bruin biertje of een frisse chardonnaywijn.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 19 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté