4 personen
eenvoudig
10 min.
voorgerecht
home recepten Carpacciokrans

Carpacciokrans

ingrediënten


10 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

6 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

1 bakje groene pesto

dit product is niet beschikbaar

150 gram carpaccio

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 ciabattabroodje

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de ciabatta in blokjes van circa 1 cm. Schep het brood om met de olijfolie. Verhit een koekenpan en bak hierin de croutons in circa 5 minuten rondom knapperig. Breng op smaak met een snuf zout.
  • 2 Leg intussen de sla in een cirkel op een ronde schaal. Vouw roosjes van de plakjes carpaccio en verdeel over de sla. Verdeel de croutons erover en besprenkel met de pesto naar smaak.
  • 3 Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Garneer de carpaccio met de pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en schaaf met een dunschiller of kaasschaaf flinters Parmezaanse kaas erover.

wijnadvies

Park Villa Merlot


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 21 gram
eiwit 21 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté