4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Carpacciorolletjes

Carpacciorolletjes

ingrediënten


10 min
4 personen
6 soepstengels

dit product is niet beschikbaar

6 soepstengels

dit product is niet beschikbaar

20 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels truffelmayonaise
120 gram carpaccio

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel over elk plakje carpaccio een dun laagje truffelmayonaise en 2 blaadjes rucola.
  • 2 Halveer de soepstengels. Leg op elk plakje carpaccio een halve soepstengel en rol op.
  • 3 Zet de carpacciorolletjes in een (wijn)glas en garneer met de pijnboompitten en Parmezaanse kaas uit de verpakking carpaccio.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 126 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 8 gram
eiwit 8 gram