2 springvormen
bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
2 springvormen
bakpapier
bereiden
bereidingstip
<h4>Variaties en serveertips</h4> • Voeg pecannoten toe in plaats van walnoten. <br/> • Voeg citroenrasp toe aan de frosting voor een frisse twist.<br/> • Carrot cake kun je 2 dagen in de koelkast bewaren in een afgesloten, luchtdichte bak. <br/> • Laat de cake volledig afkoelen voordat je de frosting aanbrengt, anders smelt hij. <br/>. <h4>Waarom zakt mijn carrot cake in na het bakken?</h4> Er kunnen meerdere dingen aan de hand zijn: <br/> • Als de cake nog niet gaar is, dan zakt hij in zodra je hem uit de oven haalt. Zorg er dus voor dat de cake goed gaar is! <br/> • Als je het beslag te lang klopt, kan er te veel lucht in het beslag komen, waardoor hij in kan zakken. <br/> • Een te hoge baktemperatuur kan ervoor zorgen dat de buitenkant van de cake te snel gaar wordt, terwijl de binnenkant nog nat is. <br/> • Als de cake te snel afgekoeld wordt, kan hij instorten. Laat hem nog even in de oven staan met de temperatuur uit. <br/>. <h4>Wat is het verschil tussen kruidkoek en worteltaart? </h4> Kruidkoek bevat geen wortel, in tegenstelling tot worteltaart. Kruidkoek is een stuk kruidiger door specerijen zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. . <h4>Hoe lang blijft een zelfgemaakte worteltaart goed? </h4> Je kunt een worteltaart met frosting 2 dagen in de koelkast bewaren in een afgesloten, luchtdichte bak. Worteltaart zonder frosting kun je langer bewaren, tot wel 5 dagen. Worteltaart zonder frosting kun je ook invriezen, dan blijft hij tot 3 maanden goed in de vriezer. . <h4>Waarom zit er olie in worteltaart? </h4> Je kunt eventueel olie toevoegen aan het beslag. Hierdoor blijft het beslag zacht. In tegenstelling tot boter; deze stolt bij afkoeling.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 520 kcal |
vet | 29 gram |
verzadigd vet | 13 gram |
koolhydraten | 55 gram |
eiwit | 9 gram |
WEB01-SPAR-PU