4 personen
gemiddeld
40 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Cassata bombe

Cassata bombe

ingrediënten


40 min
4 personen
2 theelepels pure chocolade
2 eetlepels witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel koffielikeur
1 theelepel amaretto
1 theelepel cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

50 gram poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

50 gram zachte boter

dit product is niet beschikbaar

chocoladecake

dit product is niet beschikbaar

2 chocolademuffins

dit product is niet beschikbaar

100 gram witte marsepein
100 gram groene marsepein
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

400 gram stracciatella-ijs

benodigdheden

2 bolle glazen schalen

vershoudfolie

spuitzak

  • 1 Klop de boter met een elektrische mixer romig en zeef de poedersuiker en cacao erboven. Klop in een paar minuten tot een luchtig mengsel. Voeg als laatste de likeur toe en schep het mengsel over in een spuitzak.
  • 2 Neem de bombes uit de diepvries en stort ze op 1 of 2 schalen. Verwijder het folie en halveer ze.
  • 3 Decoreer de schaal met toefjes botercrème en eventueel gekaramelliseerde noten. Bestrooi de bombes met de chocolade en serveer direct.

bereidingstip

Gebruik een warm mes voor perfect gesneden bombes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 705 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 83 gram
eiwit 8 gram