4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Cassoulet met spek en worst

Cassoulet met spek en worst

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
2 sneeën wit brood

dit product is niet beschikbaar

2 takjes verse tijm

dit product is niet beschikbaar

4 saucijzen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels boter

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.79
100 gram gerookt ontbijtspek

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.49
1 ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
4 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
1 laurierblaadje

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.95
1 eetlepel tomatenpuree

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.49
400 gram trostomaten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.86
800 gram witte bonen

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 8.85
800 gram Spaanse witte bonen

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 8.85

benodigdheden

ovenvaste braadpan

  • 1 Verhit 2 eetlepels boter in een ovenvaste braadpan en braad hierin de saucijzen rondom kort.
  • 2 Neem ze uit de pan en bak de spekblokjes een paar minuten in het bakvet.
  • 3 Voeg de ui toe en bak samen nog enkele minuten tot de ui zacht is.
  • 4 Voeg de knoflook, tijm en laurier toe en bak kort mee. Voeg de tomatenpuree toe en fruit kort.
  • 5 Voeg de tomaten toe en laat de saus circa 20 minuten zachtjes stoven. Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 6 Schep de bonen door de saus en leg de worstjes erin. Strooi het broodkruim over de bonenschotel.
  • 7 Verdeel er nog wat vlokjes boter over en bak de schotel in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 27 gram