gemiddeld
15 min.
tussendoortje, klein gerecht, nagerecht/desserts, nagerecht, brunch
recepten Cheesecake in a jar met granola en frambozen

Cheesecake in a jar met granola en frambozen

ingredi├źnten


15 min
2 takjes munt

dit product is niet beschikbaar

100 gram verse frambozen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

100 gram Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

200 gram ricotta
225 gram granola

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sinaasappelschil

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 glazen potten

  • 1 Smelt de boter en roer samen met de sinaasappelrasp door de granola.
  • 2 Verdeel een laagje over de bodem van de potjes.
  • 3 Klop de ricotta met de roomkaas en honing met een mixer los en verdeel dit mengsel over de potjes.
  • 4 Maak laagjes met de granola en ricottavulling en laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast (dit kan ook de avond van tevoren).
  • 5 Leg vlak voor het serveren de frambozen in het midden erop en garneer met munt.
  • 6 Sluit af met een mooi versierde deksel.

bereidingstip

Geef 1 potje aan je moeder en serveer met een iced orange cappuccino.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 545 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 14 gram
eiwit 18 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip