2 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Chili sin carne

Chili sin carne

ingrediënten


30 min
2 personen
2 takjes koriander

dit product is niet beschikbaar

zure room

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

1 blik kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

1 blik zwarte bonen

dit product is niet beschikbaar

blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

eetlepel Mexicaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 stengel bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

1 kleine wortel
1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een grote pan. Voeg de helft van de ui, de wortel en de bleekselderij toe en bak de groenten een paar minuten op een hoge stand tot ze zachter zijn. Voeg de paprika, knoflook en kruidenmix toe en bak circa 2 minuten.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes toe en bak tot het meeste vocht is verdampt. Voeg alle bonen met het vocht uit het blik en de bouillon toe. Kook onafgedekt tot de chili iets is ingedikt en roer regelmatig.
  • 3 Schep de chili in diepe borden of kommen. Schep een beetje zure room erop en bestrooi met de koriander en overige ui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 345 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté