4 personen
uitdagend
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Chinesekoolrolletjes met vis en kokos

Chinesekoolrolletjes met vis en kokos

ingrediënten


25 min
4 personen
1 bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

600 gram witvisfilets

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel milde Indiase currypasta

dit product is niet beschikbaar

1 Chinese kool

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

aluminiumfolie

  • 1 Snijd de stronk van de kool en maak de bladeren los. Spoel ze af en leg ze plat op elkaar. Leg er een doek over en verzwaar met een plank om de bladeren mooi plat te krijgen.
  • 2 Maak intussen de vulling: fruit de currypasta 1 minuut op een lage stand en giet de kokosmelk erbij. Laat even inkoken.
  • 3 Roer de vis erdoor en laat op een lage stand in circa 10 minuten gaar worden. Laat afkoelen en schep de bosuitjes erdoor.
  • 4 Verwarm de oven voor op 220°C. Leg 8 grote koolbladeren naast elkaar en verdeel de saus erover. Leg er 8 iets kleinere bladeren op en bestrooi met wat zout. Rol ze samen stevig op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal.
  • 5 Giet een paar eetlepels water over de rolletjes en dek af met aluminiumfolie. Stoom de rolletjes in de oven in circa 20 minuten gaar.
  • 6 Lekker met (wilde) rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 250 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 30 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté