gemiddeld
15 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Choco-frambooskoekjes

Choco-frambooskoekjes

ingrediënten


15 min
75 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

200 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

100 gram witte basterdsuiker
100 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

200 gram zachte boter

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel baking soda

dit product is niet beschikbaar

theelepel bakpoeder
300 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Mix de bloem met de bakpoeder, baking soda en een snuf zout. Voeg de boter en alle suiker toe en roer goed door.
  • 2 Klop de eieren tot ze luchtig zijn en mix door de rest van het deeg. Spatel de chocolade en frambozen erdoor. Maak balletjes ter grootte van een walnoot van het deeg.
  • 3 Leg de balletjes met voldoende tussenruimte op de bakplaat. Bak de koekjes in de oven in 15-20 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.

bereidingstip

Bak de koekjes in meerdere delen achter elkaar in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 3 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier