eenvoudig
15 min.
bijgerecht
recepten Choco-fudgesaus met zeezout

Choco-fudgesaus met zeezout

ingrediënten


15 min
1 eetlepel cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

theelepel grof zeezout

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

150 gram rietsuiker
180 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

1 schone jampot met deksel

  • 1 Meng alle ingrediënten in een pannetje en breng al roerend aan de kook.
  • 2 Laat circa 10 minuten zachtjes koken op een lage stand.
  • 3 Neem de pan van de warmtebron en schenk de saus in een afsluitbare pot. Laat helemaal afkoelen.
  • 4 Bewaar de saus in de koelkast en verwarm voor gebruik.

bereidingstip

Lekker over vanille-ijs.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1625 kcal
vet 105 gram
verzadigd vet 70 gram
koolhydraten 156 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip