8 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Chocolade cheesecake met hazelnoten

Chocolade cheesecake met hazelnoten

ingrediënten


30 min
8 personen
75 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

400 gram hazelnootpasta

dit product is niet beschikbaar

60 gram poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

500 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

250 gram tarwebiscuitjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

springvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Meng de koekkruimels met de boter en 1 theelepel zout en verdeel over de bodem van de springvorm. Druk het mengsel stevig aan en zet circa 10 minuten in de oven.
  • 2 Meng in een keukenmachine de roomkaas, poedersuiker en hazelnootpasta tot een glad mengsel en voeg de eieren een voor een toe.
  • 3 Verdeel het chocolademengsel over de bodem en bestrooi met de gehakte hazelnoten.
  • 4 Zet de taart in het midden van de oven en bak in circa 1 uur gaar. Laat de cheesecake voor het serveren minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 845 kcal
vet 59 gram
verzadigd vet 27 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 16 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks