gemiddeld
10 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Chocoladefudge met chocopinda’s

Chocoladefudge met chocopinda’s

ingrediënten


10 min
150 gram gemengde noten

dit product is niet beschikbaar

150 gram chocoladepinda's

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

350 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

1 blikje gecondenseerde melk

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

rechthoekige bakvorm

bakpapier

  • 1 Verhit de gecondenseerde melk op een lage stand. Voeg de chocolade en boter toe en roer tot de boter en chocolade gesmolten zijn. Neem de pan van de warmtebron en roer circa 5 minuten om iets af te koelen.
  • 2 Roer de chocopinda’s of noten erdoor en giet in het met bakpapier beklede bakblik. Laat opstijven in de koelkast. Snijd daarna in stukjes en bewaar tot een paar dagen in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 90 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 2 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier